Makramé karóra – lila árnyalatok

5.590 Ft

Szerezz 56 hűségpontot a termék megvásárlásával.

Sötét és világoslila selyemzsinórral készített karóra, makramé technikával. Az óra számlapja fehér, a számok és mutatók pedig fekete színűek, amely segít abban, hogy egy pillanat alatt, a szem megerőltetése nélkül is megtudjuk a pontos időt. Hagyományos óraelemmel működik, cseréjét pár perc alatt el lehet végezni, speciálisabb eszközök nélkül is.

Az egyedi mintázatú, kb. 2 cm széles szíj elegánssá, divatossá varázsolja az órát. Tökéletes választás egy különleges eseményre, de akár hétköznapi, rohanó életben is.

Állítható méretű, így minden csuklóméretre tökéletes. A csomózásnak köszönhetően az óraszíj tökéletesen felveszi a csukló formáját, ezért az nem áll el, nem mozdul el, a csúszózár segítségével pedig mindenki könnyedén beállíthatja a megfelelő méretet.

Az órát a rendelés leadását követően készítem el, ezért előfordulhat, hogy a képen látható óraszerkezet már elfogyott, és csak más típusúval/formájúval tudom helyettesíteni. Erről a megrendelést követően mindenképpen értesítelek/egyeztetek.

Válts be legjeljebb 2000 hűségpontot a kosár oldalon. Részletek megtekintése
Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Szerezz 20 hűségpontot a termék értékelésével.
„Makramé karóra – lila árnyalatok” értékelése elsőként