Dombi Anita vagyok, a DAMAKRAMÉ ékszerek, kiegészítők és lakásdekorációk megálmodója. 

Közgazdasági diplomával pénzügyesként, pályázatíróként és projektmenedzserként dolgozom. Egészen kiskorom óta biztos voltam benne, hogy az én utam a közgazdász pálya, csakis ezen a területen tudtam elképzelni magam. Ezt igazolják is a tanulmányaim, közgazdasági szakközép után gazdálkodási szak a főiskolán, vállalkozási menedzsment szakirányon. 

A munka világában eltöltött pár év után azonban villámcsapásként ért a felismerés, hogy valami sokkal kreatívabbra, emberibbre, kézzelfoghatóbbra vágyom. És ahogy Walt Disney mondja: „Ha megálmodod, meg is tudod csinálni!”

2013-ban aztán kaptam pár gombolyag makramé fonalat – bár akkor még nem igazán tudtam, mi fán terem egyáltalán a makramé.  Az interneten folytatott rövid kutatás után rátaláltam arra, ami aztán életre hívta a DAMAKRAMÉ ékszereket: színek és formák kimeríthetetlen variációja, mindez egyszerűen, kézzel készítve, néhány csomóval megoldva. 

Sosem végeztem el egyetlen kézműves tanfolyamot sem, nem ismertem a fonalak típusait, nem tudtam, hogy melyikből milyen forma alakítható ki, mennyire tartósak. Úgy egyáltalán, azt sem tudtam, hogyan is kell nekikezdeni egy makramé tárgy elkészítésének. 

Mai modern világunknak köszönhetően videók, fotók és leírások útján pár napon belül elkészült az első DAMAKRAMÉ ékszer, ami egy csodálatos utazás kezdetét jelentette számomra. 

Azóta több ezer ékszer és kiegészítő került ki a kezeim közül, a kínálat pedig pár év elteltével dekorációs tár-gyakkal bővült. Törekszem arra, hogy csakis a legjobb alapanyagokat haszáljam, a magas minőség és a tartósság érdekében. 

A makramézás, maga az ékszerek, tárgyak elkészítése mellett boldogsággal tölt el, mikor visszajelzést kapok egy-egy kedves megrendelőmtől, láthatom vásárlóim csillogó szemét, mikor kézhez veszik a választott DAMAKRAMÉ terméket. Hiszem, hogy egy színes, vidám, nőies ékszer különleges megjelenést, önbizalmat ad, feldobva ezzel viselője hangulatát egy szürke napon is.

A DAMAKRAMÉ kínálatában korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló darabot. Keresd meg Te is a sajátodat: a jelenleg elérhető termékekért nézz szét a webáruházban, itt!