Makramé cica nyaklánc ónix ásvánnyal

5.490 Ft

Cica formájú, magas minőségű bézs és fekete viaszolt poliészter szállal, makramé technikával készített medál, bézs színű lánccal és fekete ónix ásvánnyal.

A medál mérete a legszélesebb pontokon kb. 6×3 cm.
A nyaklánc nem tartalmaz fém alapanyagokat, így fémérzékenyek is hordhatják, színe pedig tartós marad, és melegebb időben nem hagy kellemetlen, fekete foltokat a bőrön, mint a fém lánccal készített nyakláncok. Állítható méretű, ezért mindenki könnyedén be tudja állítani a kívánt hosszúságot.

Az ónix ásványt a középkor óta ismerjük és valójában fekete kalcedonról (achát) van szó. Az ónix leginkább az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

Készleten

Kategória: Címkék: , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Makramé cica nyaklánc ónix ásvánnyal” értékelése elsőként