Makramé karkötő malachit kővel

5.990 Ft

Magas minőségű, pamut viaszolt szállal, makramé technikával készített karkötő, malachit kővel.

A karkötő nem tartalmaz fém alapanyagokat, így fémérzékenyek is hordhatják. Állítható méretű, ezért minden csuklóméretre tökéletesen passzol, nem csúszik el, nem áll el a csuklótól.

A malachit kő mérete 25 x 18 mm.

A malachit nagyon hatékony kő, mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Elnyeli a negatív energiákat és a szennyeződéseket, a légkörből és a testből egyaránt, véd a sugárzás minden fajtája ellen. A gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk. A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást, erősíti a látóidegeket. Erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Aktiválja a test öngyógyító folyamatait. Erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén.

Segít a lelki blokádok feloldásában, begyógyítja a lelki sebeket. A félénk, tartózkodó, bizonytalan emberek számára nagyon hatásos ez a kő. Erősíti a képzelőerőt és a felfogóképességet. Javítja a kitartó képességet. Megóv a negatív sugárzásoktól. A barátság szimbólumaként is tartják, ez még az ókorból ered. Az egyiptomiak a remény és a bizakodás köveként tisztelték, viselőjének szerencsét és harmóniát hoz a partnerkapcsolatban. Segít a pszichoszomatikus megbetegedésnél és lelki egyensúlyunk és harmóniánk visszaállításában.

Készleten

Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Makramé karkötő malachit kővel” értékelése elsőként