Fonott makramé karóra – lila árnyalatok

5.990 Ft

Három különböző színű szatén zsinórral készített karóra, makramé technikával.
Az óra számlapja fehér, a számok és mutatók pedig fekete színűek, amely segít abban, hogy egy pillanat alatt, a szem megerőltetése nélkül is megtudjuk a pontos időt. Hagyományos óraelemmel működik, cseréjét pár perc alatt el lehet végezni, speciálisabb eszközök nélkül is.

A laposcsomókkal készített különböző színű szálakat összefontam, az így kapott kb. 1,5 cm széles szíj elegánssá, divatossá varázsolja az órát. Tökéletes választás egy különleges eseményre, de akár a hétköznapi, rohanó életben is.

Az óraszíj tökéletesen felveszi a csukló formáját, ezért az nem áll el, nem mozdul el, a csúszózár segítségével pedig mindenki könnyedén beállíthatja a megfelelő méretet.

Az órát a rendelés leadását követően készítem el, ezért előfordulhat, hogy a képen látható óraszerkezet már elfogyott, és csak más típusúval/formájúval tudom helyettesíteni. Erről a megrendelést követően mindenképpen egyeztetek Veled üzenetben, de ha kimondottan egy bizonyos típusú óraszerkezet érdekel, akkor még a rendelés véglegesítése előtt vedd fel velem a kapcsolatot.

Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fonott makramé karóra – lila árnyalatok” értékelése elsőként